OVER ONS

In 2013 hebben wij, Daniela & Marie-José, oftewel De Brocante Dames, elkaar leren kennen.

TERUG IN DE TIJD

Over ons

Allebei enthousiaste creatieve geesten die onze passie voor Brocante wilden delen met elkaar en later ook met anderen. Onze grote hobby’s, stylen en fotograferen, konden we op deze manier goed ontwikkelen en gebruiken.

Eerst onder onze eigen Brocante namen: Amara Brocante en SEES Brocante waarbij we Instagram en Blogger gebruikten als platform.

Als vanzelf gingen we samen Brocante inkopen doen, samen op fairs staan en uiteindelijk organiseerden we op 2e Paasdag in 2015 voor het eerst De Brocante Fair Dronten bij de Dorpsboerderij aan de wisentweg.

Na dit drie keer heel succesvol te hebben gedaan op, kwam het aanbod om een winkeltje over te nemen als een zeer logisch gevolg.


Sinds 3 juni 2017 zijn wij hele trotse eigenaren van een knus winkeltje vol Brocante & Woondecoratie aan De Botter in Lelystad, waar we iedereen van harte welkom heten en een warme sfeer hebben gecreëerd.

EEN KORTE TOUR

Ons winkeltje

Wij houden van Brocante en Antiek met een ziel en vinden onze zoektocht naar deze spullen in combinatie met nieuwe woondecoratie een echte uitdaging.

Ook helpen wij graag met het restylen van meubels en kunnen je alle info geven over onze Vintage Paint. Wij verkopen Brocante uit Frankrijk en België, vaak lief met een vleugje stoer. Het is nog gezelliger als je ons winkeltje met een bezoekje vereert, ook al is het alleen om inspiratie op te doen. Het stylen en fotograferen zit in ons bloed en dat willen we graag delen. Onze winkel voelt als een huiskamer waar tijd is voor een kopje koffie of thee en een praatje. Graag tot ziens!