Algemene voorwaarden De Brocante Dames webshop

Algemeen

Identiteit van de ondernemer; Onder De Brocante Dames wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de vennootschap onder firma, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Lelystad, met KvK-nummer 68067542, info@debrocantedames.nl. Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de webshop, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die een bestelling plaatst.

Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Prijs

Alle genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW, echter exclusief verzendkosten.
Prijswijzigingen kunnen voorkomen. U vindt de meest actuele prijzen altijd op de webshop van De Brocante Dames. Voor de gevolgen van druk- en typefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Bestellen

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst in de webshop van De Brocante Dames ontvangt u automatisch van De Brocante Dames een orderbevestiging per e-mail. In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten.

Betalen

Wij zien de betaling van het totaalbedrag inclusief verzendkosten graag binnen 5 werkdagen tegemoet, middels een overschrijving naar onze bankrekening, o.v.v. het bestelnummer.
Als het totaalbedrag van de orderbevestiging is bijgeschreven op de bankrekening van De Brocante Dames wordt uw bestelling verder in behandeling genomen. U krijgt bericht als wij de bestelling hebben verzonden. Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 2-3 werkdagen na het ontvangen van uw betaling te verzenden.
Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, of een langere leveringstermijn hebben, wordt dit per e-mail aan u kenbaar gemaakt.
Uw bestelling wordt geannuleerd indien het totaalbedrag incl. verzendkosten niet binnen genoemde 5 werkdagen door De Brocante Dames ontvangen is.

Betaalopdrachten

Betaalopdrachten voor de bank- en giro-instellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht (dan wel machtiging) tot betaling geeft.

Verzendkosten

Voor het bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van artikelsoort en –gewicht conform de tarieven van PostNL.
Wij verpakken onze zendingen zeer zorgvuldig. Verzending is echter ten alle tijde voor risico van de koper. De Brocante Dames is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling.

Retourneren

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. De Brocante Dames dient van de retourzending op de hoogte worden gesteld door u per e-mail.

De retour te zenden artikelen dienen in originele staat en ongebruikt en onbeschadigd te zijn. De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
Na ontvangst, controle en goed bevinden van de retourzending, stort De Brocante Dames het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzendkosten, retour op uw bankrekening.

Persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden verstrekt. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen en voor interne marketingdoeleinden.

Alle rechten voorbehouden

Niets van deze website of andere uitingen van De Brocante Dames mag gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van De Brocante Dames.

Naast deze voorwaarden zijn de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie van toepassing